etape REALIZARE MAGAZIN online

Un magazin online reprezintă o soluție eficientă pentru a prelua vânzări prin intermediul Internetului. Pentru a beneficia de un magazin online stabil și bine pus la punct sunt necesare anumite etape, pe care noi le îndeplinim pentru fiecare client în parte.

Pe toată perioada colaborării, noi îți asigurăm atât confidențialitatea informațiilor, cât și responsabilitate în acțiunile noastre.

01

Înregistrare nume domeniu

Alegerea numelui de domeniu este foarte importantă pentru indexarea în motoarele de căutare. Echipa noastră te poate ajuta să alegei un nume de domeniu potrivit activității pe care o întreprinzi și, de asemenea, îți poate oferi consultanță de marketing, legală sau tehnică, pentru înregistrarea unui nume de domeniu.

02

Preluare informații despre design

Înainte de a începe realizarea magazinului îți vom solicita informații despre cum dorești să arate magazinul, pe baza unui formular care poate fi discutat online sau telefonic.

Fiecare detaliu despre aspectul magazinului online va fi analizat de către echipa de design astfel încât rezultatul final să fie cel dorit.

03

Servicii de găzduire

Pentru ca un magazin online să funcționeze corect, acesta trebuie să fie găzduit pe un server de calitate și corect configurat. Indisponibilitatea temporară a serverului poate influența numărul de vizitatori sau de comenzi, ceea ce poate afecta considerabil afacerea ta.

Pentru a preîntâmpina astfel de probleme, noi oferim și servicii de găzduire configurate special în funcție de nevoile clienților noștri.

04

Implementare magazin online

După ce conceptul grafic a fost stabilit, magazinul online intră în etapa de implementare, unde acesta este pregătit pentru a fi introduse produsele dorite.

05

Implementare certificat SSL

În final, pentru a se asigura securitatea magazinului online, se va apela la implementarea unui certificat SSL. Acest certificat criptează informațiile astfel încât ele să nu poată fi furate sau modificate. De asemenea, site-urile cu un certificat SSL instalat au o poziție mai bună în motorul de căutare Google.

Pentru o ofertă personalizată poți COMPLETA formularul de mai jos